BURSA / NİLÜFER - İslam Uyar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İslam Uyar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ataevler Mahallesi Nilüfer hatun Caddesi Okul Sokak
Vizyon
Ekonomimize ve ticaretimize yön verebilecek, bilim ve teknolojiyi kullanabilen, sorunlara alternatif çözümler üretebilen, kaliteli eğitimiyle tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkilapları ışığında okulumuz için belirtilen eğitim ve öğretim programını, toplum ve sektör ihtiyaçlarını “Değişmeyen tek şeyin değişim” olduğu düşüncesinden yola çıkarak öğrencilerin yeteneklerini fark edip, geliştirebilecekleri eğitim hizmetini sunmak, geliştirebilecekleri eğitim hizmetini sunmak, demokrasiye, insanlığa ve bilime saygı duyan, sosyal ve kültürel yönden donanımlı bireyler yetiştirmek için gerekli ortamı sağlamaktır.
Öğretim Şekli :tekli öğretim
kalorifer - doğalgaz
Ulaşım
Okul servisimiz bulunmamaktadır